ponedeljek, 31. maj 2010

Avatar




Zakaj ravno ta izbor za avatar? Rojen sem v znamenju raka, precej sem mu podoben po značaju.V mladosti mi je bila to najbolj misteriozna žival. Rad imam mir, čisto, urejeno in predvidljivo okolje, izogibam se množicam, sem rahlo konzervativen, romantik, optimist, rahlo nezaupljiv, ranljive duše. Rad delam in mislim po svoje, zato včasih nerazumljen. Preden kaj zagrabim rad premislim, ko enkrat držim, ne izpustim zlahka. Perfekcionalist, ki se mu zaradi tega včasih tudi kaj zalomi, ampak to vedno popravim.

10 komentarjev:

  1. O, Rak, kje te najdem! :-)

    In jaz sem tudi rakica! In moj Turdus tudi! :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Živijo ... hvala za fotografije. Zelo lepe so. Moje si lahko ogledaš tule
    http://picasaweb.google.si/home?tab=mq
    Posebej priporočam album "Šport in balet". S fotografijo se ukvarjam že 10 let in mi obdelava z raznimi programi sploh ni tuja - tako, da pripravljam tudi na to tematiko kakšen blog. Link pa raje objavim tule kot na blogu - svet je poln čudakov in z internetom nimam najboljših izkušenj.
    J

    OdgovoriIzbriši
  3. Jesis, link do tvojega albuma ni pravi, nekaj v njem manjka....mislim, da ime tvojega javnega albuma. Klikni v "ogled moje javne galerije" in kopiraj ta http. Meni to uspeva.

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni link dela povsem normalno, če ga prekopiram iz svojega komentarja in vnesem zgoraj v iskalno linijo - ne deluje pa (seveda) v komentarju, če samo klikneš nanj. Ne vem pa kako to, da v komentarjih profila linki ne delujejo tako kot v komentarjih blogov.
    J

    OdgovoriIzbriši
  5. Enak naslov, kot je napisan v komentarju, se pokaže tudi pri meni, če uporabin URL kompletnega spletnega albuma. Zdaj na tem mestu posredujem še enkrat link do svojega javnega albuma. Poskusi z vnosom "dodaj med priljubljene", pa bom preko te povezave prišel do tvojih albumov.

    link do mojega kompletnega albuma
    http://picasaweb.google.si/home

    link do mojega javnega albuma
    http://picasaweb.google.si/Rak.stari

    Vidiš razliko v URL-u?
    Zdaj bom poslal, ne vem pa, kako bo izpadlo, na svojem blogu sem šele nekaj dni in ga še ne obvladam v celoti

    OdgovoriIzbriši
  6. Kot vidiš, tudi pri mojem odgovoru še ni omogočen neposreden klik na link. Bom še raziskal, zakaj.

    Jutri zjutraj odpotujem za teden dni, tako da ne bom dosegljiv na blogu. Poskušaj z mojim predlaganim postopkom na spletnem albumu Picasa, bova lahko vsaj tam nemoteno komunicirala in komentirala ob fotografijah.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ok - ko se vrneš, se pa pojavi na kakem mojem blogu s komentarjem, da nadaljujeva.
    Srečno pot.
    ž:)
    J

    OdgovoriIzbriši
  8. Ana, lepo. Hvala za "Pismo ....". To pot sem prišel domov spet samo za par dni, skratka samo obrniti.... in nazaj... Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši